Atacantul George Puşcaş a marcat al şaselea său gol în Serie B, în meciul pe care echipa sa, Novara, l-a câştigat, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), cu Brescia, în etapa a XXX-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bisoli a deschis scorul, în minutul 32, pentru oaspeţi, iar Puşcaş a egalat în minutul 50. Golul victoriei gazdelor a fost marcat de Sansone, în minutul 58.

Atacantul român a jucat până în minutul 83, când a fost schimbat cu Maniero. El a sosit la Novara în ianuarie de la Benevento (Serie A) şi a jucat de atunci şapte partide, marcând de şase ori.

În urma acestui rezultat, Novara este pe locul 16, cu 34 de puncte, iar Brescia pe locul 17, cu 33 de puncte. Novara este la un punct de Cesena, de pe locul 18, care duce în barajul de menţinere şi la cinci de Pro Vercelli, de pe locul 20, care duce în Serie C1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.