Clubul francez PSG a anunţat luni seara că l-a împrumutat pentru un sezon pe atacantul portughez Goncalo Ramos, de la Benfica Lisabona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Goncalo Ramos (22 de ani) a fost împrumutat pâmă la finalul sezonului 2023-2024, cu opţiune de cumpărare. Atacantul internaţional portughez a efectuat vizita medicală în cursul zilei de luni şi a semnat contractul  în seara aceleiaşi zile. PSG a plătit Benficăi suma de 20 de milioane de euro pentru  împrumut, iar dacă va activa opţiunea de cumpărare, suma totală a transferului se va duce la 65 de miloane de euro, cu bonusuri de până la 15 milioane de euro.

„Este o mare mândrie şi o imensă fericire să mă alătur echipei PSG, care este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, având unii dintre cei mai buni jucători”, a declarat Goncalo Ramos pentru site-ul oficial al parizienilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.