Formaţia Paris Saint-Germain a învins, sâmbătă, pr teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Strasbourg, într-un meci din Ligue 1, în care Neymar, fluierat de public încă dinaintea jocului, a marcat pe final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Neymar a înscris în minutul 90+2, cu o execuţie spectaculoasă.

Potrivit presei franceze, brazilianul a fost fluierat de public încă de la anunţul făcut la staţia de amplificare cu privire la componenţa echipelor. De asemenea, el a fost înjurat de fani.

Neymar a fost fluierat de mai multe ori când a atins mingea.

Atacantul a fost convocat în premieră în lotul PSG în acest sezon şi a jucat după mai mult de patru luni primele minute pentru campioana Franţei. Suporterii i-au transmis dinaintea partidei că trebuie să evolueze fără greşeală pentru a se reabilita în faţa lor.

Neymar a fost protagonistul unei "telenovele" în această vară, în legătură dorinţa lui, eşuată în cele din urmă, de a reveni la Barcelona. Accidentat mult timp şi fără evoluţii remarcabile, cel mai scump jucător din lume a intrat în dizgraţia suporterilor parizieni şi după unele declaraţii care i-au rănit pe fani ("remontada" cu Barcelona, cel mai frumos moment din cariera lui).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.