Echipa franceză PSG a învins sâmbătă seara, în finala Cupei Franţei, pe Olympique Lyon, scor 2-1, câştigând trofeul. Kylian Mbappe a evoluat pentru ultima oară în tricoul lui PSG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentele provocate de suporteri au continuat şi pe stadion. Înaintea finalei Cupei dintre Lyon şi PSG, pe acelaşi teren s-a disputat şi finala Cupei Franţei U19, între Olympique Marseille şi Nancy, iar portarul lui Marseille, Aboubaka Dosso, a fost ţinta unui tir de obiecte aruncate din tribună de fanii parizieni. Arbitrul a întrerupt meciul pentru a fi adunate obiectele respective şi îndepărtate de pe teren.

La finala mare, Mbappe a fost titular pentru PSG, care a început tare, într-un ritm infernal, punându-l la încercare de mai multe ori în primele 20 de minute pe portarul lyonez, Perri. Acesta a fost însă învins de Dembele, în minutul 22, şi parizienii conduceau cu 1-0. Acest lucru nu i-a făcut însă să reducă ritmul de joc, iar Fabian Ruiz a făcut 2-0 în minutul 34. După pauză Olympique Lyon a marcat prin O’Brien, în minutul 55, dar meciul s-a terminat cu victoria lui PSG, care câştigă Cupa Franţei, după ce cucerise şi titlul de campioană. A fost ultimul meci în tricoul lui PSG pentru Kylian Mbappe, care a evoluat ca integralist în această finală.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.