Florin Prunea a declarat, sâmbătă, că autorităţile ar trebui să fie atente la felul în care vor fi plătiţi jucătorii la Poli Iaşi, grupare care a anunţat joi rezilierea contractului cu el. Prunea a mai spus că oficialii clubului ieşean "se joacă cu legile" şi "mint lumea cu un autocar reşapat".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Autorităţile statului trebuie să fie atente la felul în care vor fi plătiţi jucătorii, pentru că sunt lucruri în neregulă acolo. Adică, cum, nu se schimbă forma de organizare a clubului, nu? Că aşa s-a spus. Ei plătesc jucătorii pe care-i aduc şi Primăria plăteşte jucătorii care au rămas. Părerea mea, şi aşa va fi, ei vor plăti jucătorii cu sume modice în contractele pe care le au în România şi prin altă parte, cred că pe la Tiraspol, pe acolo, unde duc ei echipa în cantonament, sau prin alte părţi pe la Chişinău, plătesc jucătorii la negru, pentru a eluda taxele statului român. Dar sunt convins că autorităţile stau cu ochii pe ceea ce se întâmplă aici pentru că vorbim de o ţară europeană şi de aşa-zişi investitori dintr-o lume în care ştiţi foarte bine ceea ce se întâmplă", a spus Prunea la Digi Sport.

El a precizat că încă este conducător al clubului, deoarece nu a primit o hârtie oficială. "Când voi primi o hârtie oficială, voi vedea ce voi face împreună cu avocaţii mei. Eu sunt preşedintele clubului, sunt obligat să mă prezint, mai am contract până la 24 iulie. Voi fi prezent la reunire".

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Prunea a subliniat că Poli Iaşi nu are voie să transfere jucători extracomunitari şi că nu există în acest moment documente referitoare la vreun trasfer. "Ce jucători? Nu au voie să transfere jucători extracomunitari pentru că legea le interzice. În acest moment, nu este transferat niciun jucător, nu există niciun fel de documente. Restul, vopseaua asta de imagine, cu autocarul ăla revopsit, reşapat, plimbat prin oraş ca Sfintele Moaşte. În plus, este şi ilegal, pentru că legea interzice ca un autocar din Republica Moldova să transporte persoane în interiorul Uniunii Europene, ăştia nu sunt sănătoşi la cap! Se joacă cu legile, ei cred că sunt pe la ei pe acolo. Ce autocar al clubului? Este un autocar reşapat, care a fost la altă echipă, doar s-au pus nişte folii pe al ca să fie vopsit aşa frumos şi să se plimbe prin tot oraşul să mintă pe toată lumea”, a adăugat fostul fotbalist.

CSM Poli Iaşi a anunţat, joi, pe site-ul oficial, rezilierea unilaterală a contractului preşedintelui executiv Florin Prunea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.