Formaţia Progresul a învins echipa Steaua, scor 2-1, şi a câştigat Cupa Campionilor, competiţie disputată în Sala Sporturilor din Chiajna şi la care au participat peste 100 de foste glorii ale fotbalului românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Finala mică a fost căştigată de Rapid, care a învins Petrolul. Pe locul 5 a fost FC Argeş, pe şase Dinamo, pe 7 Selecţionata Jurnaliştilor, iar pe 8 Concordia Chiajna.

Meciurile au durat câte 12 minute.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Premierea a fost făcută de fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

"E foarte frumos să ne întâlnim cu foşti adversari, cu foşti colegi de generaţie, legende pentru cluburile lor, e ceva deosebit şi ne bucurăm pentru astfel de momente", a afirmat  George Ogăraru.

Pentru fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, foştii fotbalişti prezenţi la acţiunea de la Chiajna au arătat că iubesc fotbalul şi vor să fie împreună: "Mottoul acestei acţiuni este nouă ne pasă de fotbal. Mă bucur foarte mult că majoritatea fotbaliştilor din anii 80-90 a dat curs invitaţiei şi am revăzut fotbalul românesc în această sală. Aş fi vrut să văd aceiaşi fotbalişti şi în Liga I, dar nu se mai poate, pentru că 60-70 la sută sunt foşti internaţionali, asta înseamnă că iubesc fotbalul şi îşi doresc să fie împreună", a spus Sandu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.