Ana Bogdan, Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil şi Raluca Olaru vor evolua, miercuri, la US Open, după următorul program.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe terenul 17, după un meci feminin care începe la ora 18.00, Ana Bogdan, locul 152 WTA, va evolua, după ora 19.30, cu croata Petra Martici, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22, în turul al doilea al probei feminine.

Pe terenul 4, după un meci de dublu masculin, care începe la 18.00, altul de dublu feminin şi un al treilea de simplu feminin, echipa Marius Copil/Nick Kyrgios (România/Australia) va da piept cu perechea Marcus Daniell/ Ken Skupski (Noua Zeelandă/Marea Britanie), în primul tur.

Pe terenul 6, după un meci de dublu masculin, care începe la ora 18.00, cuplul Raluca Olaru/Zhaoxuan Yang (România/China) va evolua cu americancele Jennifer Brady şi Alison Riske, în primul tur.

Pe terenul 7, tot după un meci de dublu masculin care începe la 18.00, Simona Halep şi Horia Tecău vor evolua în primul tur al probei de dublu mixt cu echipa Gabriela Dabrowski/Mate Pavici (Canada/ Croaţia), cap de serie numărul 2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.