Programul Doar Dinamo Bbucureşti a depăşit pragul de 8.000 de membri şi este aproape să treacă un alt prag, cel al sumei totale de trei milioane de lei din cotizaţii, donaţii şi bilete online, au anunţat reprezentanţii Peluzei Câtălin Hîldan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"ProgramDDB tocmai a depăşit pragul de 8000 de membri şi este gata să spargă un alt prag, cel al sumei totale de 3 MILIOANE de lei din cotizaţii, donaţii şi bilete online.

Este o realizare extraordinară şi în acelaşi timp neaşteptată pentru un club din România. Dorim să-ţi mulţumim pentru că eşti parte din acest proiect!

Mulţi dintre membrii DDB, mai ales dintre cei cu venituri mai mari, atât din ţară cât şi din străinătate, ne-au solicitat crearea unei categorii intermediare de membri. Cei mai mulţi au sugerat o cotizaţie de 50€/lună.


Am lucrat la acest lucru şi de astăzi punem la dispoziţia membrilor categoria DDB PREMIUM, cu o cotizaţie de 48€/lună, cu posibilitatea de a achita această sumă lunar, prin plăţi care se fac în mod automat.

Oricare dintre membrii DDB poate face trecerea de la categoria standard la categoria PREMIUM, urmând să primească un alt card, dar păstrând actualul număr de membru.
Plăţile pot fi întrerupte în orice moment. De asemenea, există şi posibilitatea de a reveni în orice moment la categoria standard.

Am dat drumul şi unei alte categorii, ELITE PREMIUM, cu valoare de 19.480€/an, pentru că am primit şi astfel de solicitări.

Cu oameni ca voi, cu suporteri ca tine, dispuşi să sacrifice din ce este al lor, DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!

Sperăm ca şi evoluţia echipei să se ridice în curând la un alt nivel de dăruire şi de performanţă", se arată într-un comunicat al suporterilor.

Grupul de suporteri din Peluza Cătălin Hâldan încearcă să achiziţioneze acţiunile deţinute de Negoiţă, după ce omul de afaceri a anunţat că nu mai susţine financiar clubul. Ei au transferat clubului "alb-roşu", prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, peste 500.000 de euro, pentru ca echipa lor favorită să primească licenţa pentru sezonul 2020/2021 al Ligii I şi pentru a achita salariile jucătorilor. În schimbul acestor bani, suporterii au primit 20 la sută dintre acţiunile clubului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.