Slovenul Primoz Roglic ar putea părăsi formaţia olandeză Jumbo Visma pentru a fi liderul unei alte echipe, anunţă site-ul francez Le10sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Jumbo Visma, slovenul Primoz Roglic a câştigat de trei ori Turul Spaniei, dar obiectivul lui principal rămâne Turul Franţei, obiectiv pe care nu l-a putut atinge în ultimii trei ani.

Cum victoria lui Vingegaard din Turul Franţei 2022 l-ar putea retrograda pe Roglic din rolul de lider al echipei, francezii de la Le10sport anunţă că echipa britanică INEOS Grenadiers ar putea fi interesată de serviciile lui Primoz Roglic (32 de ani).

Slovenul nu a făcut încă o declaraţie oficială, dar echipa Jumbo Visma a reacţionat prin vocea directorului Sportiv Merijn Zeeman, care a respins ca nefondate zvonurile privind plecarea lui Roglic, declarând că în cadrul echipei nu există îngrijorări privitoarea la viitorul slovenului în cadrul Jumbo Visma.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.