UEFA i-a anunţat pe suporteri, în 6 august, dacă solicitarea lor de bilete la EURO 2020 a fost desemnată câştigătoare în urma organizării unei loterii, ca urmare a cererii mari, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr record de 19,3 milioane de solicitări au fost înregistrate pe platforma UEFA pentru primul milion şi jumătate de bilete disponibile la partidele de la Campionatul European găzduit anul viitor în 12 oraşe europene.

Bucureştiul va organiza patru partide la turneul final: trei din faza grupelor, pe 14, 18 şi 22 iunie, şi o optime de finală, pe 29 iunie. Jocurile se vor disputa pe Arena Naţională.

Fanii desemnaţi câştigători în urma loteriei au fost anunţaţi fie prin e-mail, fie printr-o notificare în contul creat pe euro2020.com/tickets. UEFA îi îndeamnă pe aceştia să achite contravaloarea comenzii până la data limită de 18 august, pentru a nu pierde posibilitatea de a urmări live, de pe stadion, spectacolul de la EURO 2020.

Biletele alocate şi care nu sunt plătite în această perioadă vor fi repuse la vânzare într-o viitoare fereastră. Suporterii care nu au fost printre câştigătorii loteriei vor fi primii notificaţi cu privire la disponibilitatea biletelor.

Următoarea perioadă în care vor fi puse la vânzare bilete va fi în decembrie 2019, după tragerea la sorţi a grupelor, care va avea loc pe 30 noiembrie 2019, la Bucureşti. Vor putea aplica fanii echipelor calificate până la acel moment.

Pachetele de tip Hospitality sunt, de asemenea, disponibile pentru toate stadioanele din cadrul UEFA EURO 2020. Puteţi accesa euro2020.com/hospitality pentru a aplica acum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.