Primarul oraşului Liverpool, Joe Anderson, a explicat, joi, că se teme că o eventuală reluare a meciurilor din Premier League, chiar şi fără spectatori, va duce la strângerea de suporteri în apropierea stadionului Anfield. El militează pentru încheierea sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chiar dacă meciurile se dispută fără spectatori, vor fi mii de persoane care se vor strânge în apropiere de Anfield. Nu vor fi mulţi cei care vor respecta ce li se cere şi care vor rămâne departe de stadion. Mulţi dintre oameni vor veni să sărbătorească, deci cred că ideea e moartă din start", a declarat Anderson pentru BBC.

Premier League are în plan ca meciurile să se reia de la 8 iunie.

"Cred că va fi foarte greu ca poliţia să menţină oamenii la distanţă dacă fac sărbătoare în faţă la Anfield. Cel mai un lucru este să încheiem sezonul. Mai mult ca sigur că Liverpool va câştiga campionatul, dar în cele din urmă este vorba de siguranţa şi sănătatea oamenilor", a mai spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.