Prima TV difuzează duminică, de la 12.30, tragerea la sorţi pentru preliminariile UEFA EURO 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Duminică, 09 octombrie, de la 12.30, fanii Naţionalei vor trăi emoţiile tragerii la sorţi pentru preliminariile EURO 2024.  Evenimentul fotbalistic este reflectat de Prima TV în cadrul unui studio special, moderat de Alex Rădulescu, care îi are invitaţi pe internaţionalul Florin Răducioiu şi pe jurnalistul sportiv Costi Mocanu”, anunţă postul de televiziune.

În plus, în direct din Frankfurt, echipa Prima TV va transmite primele declaraţii ale antrenorului Naţionalei, Edi Iordănescu, şi ale preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, după aflarea adversarelor. În urne se vor afla 53 dintre cele 55 de naţionale ce vor participa la Euro 2024, din postura de ţară organizatoare Germania este deja calificată iar Rusia a fost eliminată.  

Duminică, 09 octombrie, România îşi află traseul pe care trebuie să îl parcurgă pentru a ajunge la Euro 2024. În direct va fi şi căpitanul Generaţiei de Aur, Gică Popescu, cel care va comenta grupa României. 

Meciurile din grupa din cadrul turnelului de calificare la Euro 2024 încep în primăvara lui 2023, iar România va juca minim 4 partide, în funcţie de grupa în care se va afla.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.