Debutul Naţionalei de fotbal a României din UEFA Nations League, meci difuzat sâmbătă, în exclusivitate de Prima TV, a plasat postul din portofoliul Clever Media pe primul loc în audienţe, potrivit datelor Kantar. Astfel, pe intervalul meciului (21:45-23:35), pe targetul bărbaţi 18+, atât la nivel naţional cât şi urban, Prima TV a fost lider absolut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Potrivit cifrelor Kantar, în rândul bărbaţilor din mediul naţional, Prima TV a avut 8.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 23.7 %. În acelaşi interval orar, pe targetul 18 +, bărbaţi, mediul urban, postul de televiziune a avut 8.7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de  27.4 %. Meciul tricolorilor conduşi de pe bancă de Edi Iordănescu i-a ţinut cu sufletul la gură pe români. În minutul de aur, la finalul primei reprize, peste 1,1 milioane telespectatoridin România se uitau la Prima TV”, transmite postul de televiziune într-un comunicat.

Sâmbătă, Prima TV a avut o creştere spectaculoasă, +125% pe target şi + 123% în targetul all urban, reuşind inclusiv creşteri de reach 29%, respectiv 19%, conform datelor Kantar Media.

Marţi, 14 iunie, de la 21:45, în direct şi în exclusivitate la Prima TV, Naţionala României îşi ia revanşa în faţa celor din Muntenegru.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.