Preşedintele CSM Poli Iaşi, Adrian Ambrozie, a lăsat să se înţeleagă că gruparea pe care o conduce nu îl va vota pe Ionuţ Lupescu la alegerile pentru preşedinţia FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am luat o decizie, pentru că va trebui să ne întâlnim şi cu domnul Puşcaş, e singurul cu care nu ne-am întâlnit. Dar vreau să vă dau o idee. Când am jucat la Cluj, a venit domnul Lupescu în Iaşi. Aveam meci la Cluj şi şi-a programat prost din punctul nostru de vedere întâlnirea la Iaşi, ştiind că noi avem meci la Cluj. A întârziat trei ore. E puţin probabil ca o astfel de personalitate, pe care o respect ca fotbalist, să poată să dorească votul nostru. Noi ne dorim să vedem proiecte şi vom vota, indiferent de cine candidează, pe cel care are dorinţa să facă ceva în fotbalul românesc", a declarat Ambrozie, al Pro X.

Întrebat dacă Răzvan Burleanu are susţinerea clubului din Iaşi, Ambrozie a răspuns: "Posibil".

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura actualul conducător al forului, Răzvan Burleanu, şi foştii fotbalişti Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.