Patrice Motsepe, preşedintele Confederaţiei Africane de Fotbal (CAF), a declarat miercuri că o echipă din Africa ar putea ajunge în finala ediţiei 2026 a Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Patrice Motsepe este convins că una din echipele naţionale puternice ale continentului african ar putea ajunge în finala Cupei Mondiale. Preşedintele CAF a afirmat acest lucru miercuri, cu ocazia unei conferinţe de presă organizată la Johannesburg: „Maroc a deschis poarta cu această calificare în semifinale. Sunt convins că o naţiune africană poate ajunge mai departe la următoarea ediţie a Cupei Mondiale”, a spus Motsepe. El a continuat, prezentând motivele care dau speranţe africanilor: „Obiectivul CAF este ca o naţiune africană să câştige Cupa Mondială, iar acest obiectiv este unul realizabil. Sunt cel puţin zece echipe reprezentative africane capabile să evolueze la cel mai înalt nivel şi să câştige Cupa Mondială”, susţine preşedintele CAF.

Confederaţia Africană de Fotbal va trimite nouă au zece echipe la următoarea ediţie a Cupei Mondiale, faţă de numai cinci calificate pentru Qatar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.