Preşedintele clubului Turris-Oltul Turnu Măgurele, Mădălin Ioniţă, adeclarat, miercuri, pentru sport.ro, că este şocat de ceea ce i s-a întâmplat tehnicianului Marius Baciu, ridicat de trupele speciale de la meci. El a menţionat că este exclus să existe vreo legătură între posibilele fapte ale lui Baciu şi club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"M-a şocat ce s-a întâmplat, pentru că au intrat în vestiar peste jucători. Nu cred că băiatul asta a omorât pe cineva. Putea să îi trimită o invitaţie, îl aştepta undeva. Dacă aşa sunt regulamentele nu e treaba mea. Suntem şocaţi toţi. Exclus cu Turris Turnu Măgurele (n.r. – despre o eventuală legătură între posibilele fapte ale lui Baciu şi club). Nu ştiu nimic, dânsul este aici de două săptămâni, habar nu am ce şi cum. Nu ştiu nimic", a spus Ioniţă.

Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu formaţia Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a.

Dosarul care îl vizează pe Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

La meciul de miercuri, Turris s-a impus cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2. Clubul Turris este patronat de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea.

Marius Baciu este antrenorul echipei Turris din data de 25 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.