Preşedintele clubului de liga a patra Progresul Bucureşti, Tudor Iacov, a depus, miercuri, un memoriu prin care contestă legitimitatea Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal (FRF), iar apoi a părăsit sala.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De cinci ani de când sunteţi preşedinte trebuia să modificaţi toate actele. Vă transmit că pe rolul instanţelor de judecată am depus cererea de dizolvare a Federaţiei Române de Fotbal. Noi avem o mare problemă în acest fotbal pe care spuneţi că îl apăraţi”, a declarat Iacov, înainte de a părăsi sala. 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a reacţionat la afirmaţiile lui Iacov:  "Vă mulţumim, am luat act de memoriul dumneavoastră. E normal să mai avem şi astfel de reacţii”.

Adunarea Generală a FRF a început cu un moment de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, Valeriu Ioniţă, George Stanca sau Cristian Topescu.

Apoi s-a efectuat prezenţa în sistem electronic, ecusoanele membrilor afiliaţi fiind scanate. În urma acestui proces s-a stabilit că sunt prezenţi 221 de membri afiliaţi din totalul de 261.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.