Philippe Boutron, preşedintele clubului de fotbal US Orleans, rănit grav la picioare după ce a explodat un dispozitiv în maşina în care se afla, la 30 decembrie, la Raliul Dakar, a anunţat că va putea să meargă din nou, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Situaţia se îmbunătăţeşte, am fost rănit la ambele picioare. Voi fi operat din nou luni. Nu ştiu când voi putea să merg, însă mi-au fost salvate picioarele şi asta contează cel mai mult”, a declarat Boutron, care este internat în spitalul militar Percy de Clamart în apropiere de Paris.

El a menţionat că are moralul bun şi că până acum a fost operat de câteva ori. După ce a fost adus în Franţa, el a fost plasat în comă indusă pentru că durerile erau foarte mari.

Parchetul Naţional Antiterorist din Franţa a deschis o anchetă preliminară pentru tentativă de asasinat în legătură cu o organizaţie teroristă.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.