Preşedintele clubului Angers, Said Chabane, reţinut miercuri dimineaţă după o plângere pentru agresiuni sexuale în fomă agravată şi hărţuiri sexuale, a fost pus sub acuzare seara, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chabane, în vârstă de 55 de ani, a fost pus sub acuzare după patru plângeri, depuse de o angajată şi trei foste angajate ale clubului, a anunţat procurorul din Angers.

Oficialul a fost plasat sub control judiciar cu interdicţie de a intra în contact cu victimele şi cu principalii martori, a precizat Eric Bouillard, menţionând că a patra femeie a depus plângere în cursul zilei de miercuri.

Avocatul lui Chabane a declarat că preşedintele clubului Angers spune că este nevinovat. “Se apără cu calm, cu hotărâre şi îşi va continua în lunile care urmează eforturile pentru ca put şi simplu adevărul să iasă la suprafaţă”, a precizat avocatul.

Născut la Alger şi aflat în Franţa de la vârsta de 23 de ani, Chabane este proprietarul clubului din anul 2011, când l-a cumpărat pentru suma de 1,7 milioane de euro. El a reuşit să aducă echipa în Ligue 1 în 2015 şi să o menţină fără probleme în primul eşalon, reuşind şi o calificare în finala Cupei Franţei, în 2017.

Sub patronajul său, clubul a beneficiat de un nou centru de antrenament, inaugurat în 2014 şi au început lucrările de refacere a stadionului propriu, care vor fi finalizate în 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.