Preşedintele clubului Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a declarat, marţi seară, că formaţia sa nu are nicio vină că va juca meciul cu FC Voluntari, din ultima etapă a play-out-ului, la Piteşti, deoarece nu este organizatoarea meciului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt oripilat de ce aud, de comentarii, noi putem juca unde vor ei, de la 9 seara sau 9 dimineaţa. Nu este corect să aud că s-au făcut jocurile pentru noi, noi avem a treia şansă, dacă vom putea câştiga, e bine, dar jucăm cu Voluntari, noi jucăm unde vrea organizatorul, noi suntem oaspeţi. Nu este corect să se spună că jocurile sunt făcute pentru Chiajna. Timişoara şi Pandurii au recuperat puncte, dar să ajungi la altfel de discuţii...Sunt oripilat de insinuările de aseară după meciul Botoşaniului. Nu este fair-play să jucăm pe teren neutru, dar nu avem nicio vină", a declarat Tănase la Digisport.

Directorul sportiv al Poli Timişoara, Adrian Neaga, a declarat, vineri, la Digisport Special, că şi-ar dori ca meciurile programate în ultima etapă a play-out-ului Ligii I, decisive pentru evitarea retrogradării, să se dispute pe teren neutru, apreciind că formaţia Concordia Chiajna este avantajată pentru că joacă la Piteşti cu FC Voluntari.

Şi Marin Condescu, oficial al Pandurii vrea ca toate meciurile să se dispute pe teren neutru.

Meciul Concordiei se joacă la Piteşti, deoarece arena din Voluntari nu are instalaţie de nocturnă.

Înaintea ultimei etape, Concordia Chiajna şi Poli Timişoara ocupă locurile 7, respectiv 6, cu 26 de puncte, în timp ce Pandurii Târgu Jiu este pe locul 5, cu 27 de puncte, în clasamentul play-out-ului. Echipa care va termina pe locul 7 va retrograda în Liga a II-a, iar formaţia de pe locul 6 va disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga I cu UTA Bătrâna Doamnă (locul 3 în Liga a II-a).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.