Tehnicianul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-6, că nu are o explicaţie şi că îşi cere scuze, el fiind principalul responsabil pentru acest rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu pot să găsesc o explicaţie. Să iei 14 goluri în trei meciuri, să nu marchezi niciunul... Nu înţeleg atitudinea asta. Am o analiză făcută, dar nu vreau să vorbesc acum. După meciul de Cupă probabil vom trage nişte concluzii. Îmi cer scuze faţă de toată lumea, eu sunt principalul responsabil. Poate mental să fie probleme cu jucătorii, au intrat în vacanţă mai devreme decât e cazul”, a spus Prepeliţă la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Au marcat Păun ‘2, Deac ’20 (penalti), Manea ’37, Debeljuh ’45, ’60 şi Petrila ’86.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.