Premiile la US Open 2017, ultimul turneu de Grand Slam al anului, vor depăşi în premieră 50 de milioane de dolari, după o creştere de nouă la sută faţă de anul trecut, a anunţat, marţi, L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

US Open va fi primul turneu de tenis care va depăşi această sumă, urmând ca în acest an să acorde premii în valoare de 50,4 milioane de dolari (43,61 milioane de euro).

Câştigătorii probelor se simplu masculin şi feminin vor încasa câte 3,7 milioane de dolari (3,2 milioane de euro), în timp ce finaliştii vor primi câte 1,825 milioane de dolari (1,57 milioane de euro).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, se va disputa în perioada 28 august - 10 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.