Campionatele Naţionale de judo individual seniori vor avea loc la Cluj-Napoca, în 4 şi 5 martie, iar câştigătorii vor fi premiaţi după mulţi ani, la această ediţie suma totală fiind de 100.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acum mulţi ani mai aveam premieri, dar în niciun caz atât de mari. Se întâmpla pe vremea când actualul preşedinte al IJF, Marius Vizer, conducea federaţia noastră. Acum s-a reuşit ceva extraordinar prin această sumă totală pentru premieri, de 100.000 de lei, banii provenind din partea unor firme din Cluj, care susţin evenimentul nostru. Cred că atâţia bani nu adunam într-un an la acţiunile federaţiei, aşa că e cu atât mai îmbucurător ca sportivii să fie recompensaţi mai generos”, a declarat, pentru News.ro, antrenorul lotului olimpic feminin şi, totodată, vicepreşedintele FR Judo, Florin Bercean.

La această competiţie, programată în 4 şi 5 martie la Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca, vor participa aproximativ 250 de sportivi din întreaga ţară.

Intrarea este liberă, iar spectatorii vor avea parte şi de o demonstraţie de kangoo jumps, un spectacol cu majorette, precum şi de o tombolă ale cărei premii sunt materiale şi echipamente sportive.

Sâmbătă, în 4 martie, se vor desfăşura concursurile la categoriile de greutate 57 kg, 63 kg, 70 kg, 78 kg, plus 78 kg (feminin), respectiv 73 kg, 81 kg, 90 kg, 100 kg şi plus 100 kg (masculin), iar duminică sunt programate competiţiile Open la categoriile 48 şi 52 kg (feminin), respectiv 60 şi 66 kg (masculin).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.