Un spectator a fost dat afară de pe stadion de o femeie-arbitru pentru că insulta jucătoarele la un meci de fotbal din prima ligă feminină argentiniană, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul cinci al reprizei secunde, Roberta Echeverría a oprit meciul UAI Urquiza - Racing din Serie A feminină, disputat sâmbătă, pentru că un spectator, care ulterior s-a dovedit a fi tatăl unei fotbaliste din echipa oaspete, le insulta pe jucătoare.

"I-am chemat pe poliţişti şi le-am indicat un bărbat din tribună care purta tricoul Argentinei. Şi i-am spus: domnule, trebuie să pleci! Pentru că acea persoană le insulta cu voce tare pe jucătoare", a declarat conducătoarea partidei.

Fanul a părăsit stadionul de bună voie, fără a fi nevoie de nevoie de interevnţia poliţiştilor, iar UAI Urquiza, liderul campionatului, s-a impus cu scorul de 2-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.