Echipa engleză Wolverhampton a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Fulham, în etapa a 28-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o primă repriză fără goluri, dar în care Fulham a ratat două ocazii de gol importante, Rayan Ait-Nouri a deschis scorul pentru gazde, în minutul 52. Fulham nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Jose Sa, ba mai mult, Tiom Cairney – intrat în minutul 61, a trimis balonul în propria poartă şase minute mai târziu şi „lupii” conduceau cu 2-0. Alex Iwobi a redus din diferenţă, în minutul 90+8, făcând 2-1, scor cu care s-a şi încheiat meciul de pe Molineux. Echipa lui Gary O’Neil a pierdut doi jucători accidentaţi, pe mijlocaşii Pedro Neto (înlocuit la pauză) şi Bellegarde (ieşit în minutul 11), iar acum aşteaptă verdictul medicilor în privinţa celor doi. În clasament, Wolverhampton a urcat pe locul 8, cu 41 de puncte. Fulham este pe locul 12 (35 de puncte), iar Bournemouth se află pe 13, cu 32 de puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 28-a din Premier League:

Manchester United – Everton 2-0 (Bruno Fernandes 12 penalti, Rashford 36 penalti);

Bournemouth – Sheffield United 2-2 (Outtara 74, Unal 90+1 / Harner 27, J. Robinson 64);

Crystal Palace – Luton Town 1-1 (Mateta 11 / Woodrow 90+6);

Wolverhampton – Fulham 2-1 (Ait-Nouuri 52, Cairney 67 autogol / Iwobi 90+8).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.