Echipa engleză West Ham United, adversara FCSB în grupele Conference League, a încheiat duminică la egalitate, în deplasare, meciul disputat în compania formaţiei Southampton, scor 1-1. În aceeaşi etapă, a 11-a, meciul dintre Leeds United şi Arsenal Londra a început cu 40 de minute întârziere din cauza unei pene de curent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

West Ham a fost condusă şi a egalat în repriza secundă la Southampton, londonezii încheind la egalitate şi fiind pe locul 11 în Premier League, cu 11 puncte.

Manchester United, cu Cristiano Ronaldo titular, a făcut doar 0-0 cu Newcastle şi rămâne pe locul 5 în clasament.

Meciul de la Leeds, dintre Leeds United şi Arsenal Londra a fost întrerupt după doar 70 de secunde de joc, atunci când arbitrii au constatat că sunt probleme cu sistemul de comunicaţie dintre ei. O pană de curent pe Elland Road l-a obligat pe arbitrul Chris Kavanagh să reia meciul abia după 40 de minute de pauză. Arsenal a avut un jucător eliminat (Gabriel Magalhaes în minutul 90+2), iar Leeds a ratat un penalti, prin Bamford, în minutul 64. Arsenal s-a impus cu 1-0 şi rămâne lider în Premier League, cu 27 de puncte, indiferent de rezultatul meciului dintre Liverpool şi Manchester City.

Rezultatele înregistrate duminică, în etapa a 11-a din Premier League

Aston Villa – Chelsea 0-2 (Mount 6, 65);

Manchester United – Newcastle 0-0;

Southampton – West Ham United 1-1 (Perraud 20 / Declan Rice 64);

Leeds United – Arsenal 0-1 (Bukayo Saka 35).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.