Echipa engleză West Ham United a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, cu liderul Arsenal Londra, scor 2-2, într-un meci din etapa a 31-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal Londra s-a împiedicat pe London Stadium, în faţa formaţiei West Ham United, pe care a condus-o cu 2-0 în minutul 10. Gabriel Jesus a descis scorul în minutul 7, iar Martin Odegaard l-a majorat în minutul 10. Gazdele au redus din diferenţă în minutul 33, dintr-un penalti transformat de Said Benrahma. În startul reprizei secunde Michail Antonio (West Ham) a comis henţ în careu şi s-a dictat penalti, ratat însă de Bukayo Saka, în minutul 52. Două minute mai târziu, Jarrod Bowen a egalat pentru West Ham.

Arsenal este pe primul loc în Premier League, cu 74 de puncte, la patru puncte distanţă de ocupanta locului secund, Manchester City, care are însă un meci mai puţin disputat.

West Ham se află pe locul 15, cu 31 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.