Echipa engleză Chelsea a învins miercuri, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Crystal Palace, într-un meci din etapa a 19-a a Premier League. În aceeaşi etapă, Wolverhampton s-a impus cu 4-1 la Brentford.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul de Stamford Bridge, Chelsea a dominat prima repriză, a deschis scorul prin Mudryk, după o acţiune a lui Malo Gusto, în minutul 13, însă a fost egalată pe final de repriză, minutul 45+1, de Michael Olise, excelent servit de Jordan Ayew. Gazdele au alergat în repriza secundă după golul victoriei, reuşit de Noni Madueke, în minutul 89, dintr-un penalti obţinut tot de el. Chelsea s-a impus cu 2-1 şi, cu 25 de puncte, este pe locul 10, în timp ce Crystal Palace se află pe 15, cu 18 puncte.

Pe stadionul Gtech Community, din Brentford, primul sfert de oră a consemnat trei goluri marcate. Oaspeţii au condus cu 2-0 (Mario Lemina min 13 şi Hwang Hee-Chan min. 14), dar gazdele au revenit în meci prin reuşita lui Yoane Wissa, din minutul 16. Sud-coreeanul Hwang Hee-Chan a refăcut avansul de două goluri pentru Wolves, în minutul 28, iar Jean-Ricner Bellegarde a stabilit scorul final în minutul 79: 4-1 pentru Wolverhampton, care se află pe 11, cu 25 de puncte. Brentford e pe locul 14, cu 19 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.