Echipa engleză Chelsea a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Crystal Palace, într-un meci al etapei a 20-a din Premier League. Într-un alt joc, Newcastle a dispus cu 1-0 de Fulham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chelsea a reuşit prima victorie a anului 2023 după ce a dispus de Crystal Palace cu scorul de 1-0. Londonezii au dominat partida şi au înscris golul victoriei în minutul 64 prin Kai Havertz din pasa lui Hakim Ziyech. Chelsea este pe locul 10, cu 28 de puncte, iar Crystal Palace, cu 22 de puncte, este pe locul 12.

Newcastle a întâlnit pe Fulham, iar în minutul 64 oaspeţii au primit penalti după un fault al lui Trippier (Newcastle) la Bobby De Cordova-Reid. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Mitrovic care a marcat, dar a atins mingea de două ori alunecând în timpul elanului.

După consultarea VAR arbitrul a decis să anuleze golul lui Fulham, iar Newcastle a reuşit să obţină victoria cu un gol marcat în minutul 89, de către suedezul Alexander Isak. Newcastle a revenit pe poziţia a treia a clasamentului, cu 38 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.