Echipa Manchester City a învins duminică, pe teren propriu, formaţia Aston Villa, scor 3-1, într-un meci din etapa a 23-a din Premier League. În aceeaşi etapă, Manchester United a învins în deplasare, scor 2-0, echipa Leeds United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester City a condus cu 3-0 la pauză, pe teren propriu, cu Aston Villa. Rodri a deschis scorul în minutul 4, iar Ilkay Gundogan a înscris în minutul 39, din pasa Erling Haaland. Mahrez a stabilit scorul pauzei, 3-0, din penalti, în minutul 45+1, iar în repriza secundă City a ridicat piciorul de pe acceleraţie. Oaspeţii nu au reuşit însă decât un gol, prin Ollie Watkins, în minutul 61 şi Manchester City are 48 de puncte, fiind pe locul secund în clasament, la trei puncte de Arsenal.

Miercuri, pe Emirates, Arsenal se va înfrunta cu Manchester City, în derby-ul sezonului.

Manchester United s-a impus pe Elland Road cu 2-0 după un meci care s-a animat extrem de tare în ultimul său sfert de oră. Marcus Rashford a deschis scorul în minutul 80, cu o lovitură de cap, iar golul a fost acordat după consultarea VAR. Rashford a ajuns la 13 goluri marcate în Premier League. Cinci minute mai târziu Alejandro Garnacho a fost servit în careu de Wout Weghorst şi a stabilit scorul final, 2-0 pentru Manchester United, care se află pe locul al treilea în Premier League, cu 46 de puncte.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.