Echipa engleză Tottenham Hotspur a învins vineri seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia Nottingham Forest, în etapa a 17-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elevii lui Ange Postecoglou au deblocat tabela în minutul 45+2 al meciului de pe City Ground. Kulusevski a pasat decisiv şi Richarlison a înscris. Suedezul Dejan Kulusevski a reuşit să majoreze scorul în minutul 65, cu un şut din careu şi oaspeţii conduceau cu 2-0. Tottenham a rămas în zece din minutul 70, după eliminarea lui Yves Bissouma, care primise cartonaşul galben pentru un fault, însă după consultarea VAR, arbitrul Jarred Gillett i-a arătat cartonaşul roşu.

Oaspeţii s-au impus însă cu 2-0 şi reuşesc al doilea succes consecutiv în campionat, după ce anterior bifaseră cinci etape fără victorie. Tottenham are 33 de puncte şi ocupă pozişia a cincea în clasamentul din Premier League. Nottingham Forest este pe locul 16, cu 14 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.