Echipa engleză Wolverhampton a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia londoneză Tottenham, într-un meci contând pentru etapa a 12-a din Premier League. Gazdele au marcat cele două goluri în prelungirile reprizei secunde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tottenham a început perfect meciul de pe stadionul Molineux şi a deschis scorul în minutul 3, când Brennan Johnson a primit de la Pedro Porro şi a înscris. În continuare ambele echipe au avut ocazii de gol, dar la pauză oaspeţii au intrat cu avantajul golului marcat în startul partidei.

În minutul 87, antrenorul Gary O’Neill l-a trimis în joc pe Pablo Sarabia, omul care a schimbat soarta meciului. Mai întâi Sarabia a egalat în minutul 90+1, iar în minutul 90+7 i-a oferit lui Mario Lemina assistul pentru golul victoriei gazdelor.

Wolverhampton este pe locul 12, cu 15 puncte, în timp ce Tottenham a ratat şansa de a redeveni lider, rămânând pe locul secund, cu 26 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.