Echipa engleză Tottenham Hotspur a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Manchester City, într-un meci al etapei a 22-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tottenham a reuşit să învingă pe Manchester City după un meci pe care l-a dominat şi în care apărătorii săi l-au blocat eficient pe norvegianul Erling Haaland.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Harry Kane, care a depăşit astfel recordul de goluri marcate pentru Tottenham de legendarul Jimmy Greaves.

Manchester City se află la a patra înfrângere în campionat şi rămâne la cinci puncte de Arsenal, având 45 faţă de 50 ale „tunarilor”. Tottenham e pe locul 5, cu 39 de puncte.

Într-un alt meci disputat duminică în Premier League, Nottingham Forest a dispus cu 1-0 de Leeds United, prin golul marcat de Brennan Johnson, în minutul 14.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.