În Premier League, etapa a cincea a adus, marţi seara, înfrângeri pentru Chelsea şi Brighton, în timp ce Fulham şi Southampton au urcat în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Southampton a învins, pe teren propriu, pe Chelsea Londra, scor 2-1. Londonezii au deschis scorul prin Raheem Sterling, în minutul 23, dar gazdele au egalat repede, prin Romeo Lavia, în minutul 28, şi au stabilit scorul final în minutele de prelungire ale primei reprize, prin golul lui Adam Armstrong.

Southampton a urcat pe locul 7 în clasament, cu şapte puncte, tot atâtea ca şi Chelsea, care se află pe 8.

Într-un alt meci disputat marţi seara, Fulham a învins, acasă, cu 2-1, pe Brighton. Golurile au fost marcate de Aleksandar Mitrovic (48) şi Lewis Dunk (55 autogol), respectiv Alexis Mac Allister (60 penalti). A fost prima înfrângere a sezonului pentru Brighton, care se află pe 4 în clasament (cu 10 puncte), în timp ce Fulham a urcat pe locul 6, cu 8 puncte.

Leeds United şi Everton au terminat cu scorul de 1-1 meciul disputat la Leeds, cu goluri reuşite de Louis Sinisterra 55, respectiv Anthony Gordon (17).

Crystal Palace a încheiat la egalitate cu Brentford, 1-1 (Wilfried Zaha 59 / Yoane Wissa 88).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.