Echipa engleză Sheffield United a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea londoneză Chelsea, într-un meci din etapa a 32-a a Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conor Gallagher a centrat decisiv pentru Thiago Silva şi veteranul brazilian în vârstă de 39 de ani a deschis scorul în minutul 11 al partidei de pe Bramall Lane. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 32, prin Jayden Bogle, însă Noni Madueke a readus pe Chelsea în avantaj cu golul marcat în minutul 66, din pasa lui Cole Palmer.

Lovitura de teatru a venit în minutul 90+3, când Oliver McBurnie a egalat, la o fază suspectaă de ofsaid, care a fost verificată de VAR. 2-2 a fost şi scorul final, iar Chelsea este pe locul 9, cu 44 de puncte, în timp ce Sheffield United este ultima clasată, cu 16 puncte şi fără victorie de şapte etape consecutive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.