Campionatul Angliei a înregistrat luni 42 de cazuri noi de Covid-19, un record de când rezultatele testelor au început să fie publicate în mai 2020, a anunţat Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Între luni, 6 decembrie şi duminică, 12 decembrie, au fost efectuate 3.805 de teste în rândul jucătorilor şi membrilor stafului. Dintre acestea, 42 de noi teste au fost pozitive", a anunţat Premier League într-un comunicat.

Focare de Covid au apărut în mai multe cluburi de top, inclusiv Manchester United. Liga a cerut deja cluburilor să reintroducă măsuri de sănătate, cum ar fi măştile sau distanţarea socială, în timp ce Marea Britanie a impus recent noi restricţii.

Recordul anterior pentru numărul de teste pozitive în Campionatul Angliei era de 40 la începutul lunii ianuarie după două runde de teste. Săptămâna trecută, Tottenham raportase treisprezece cazuri în rândul jucătorilor şi stafului săi, care au dus la anularea meciului din Conference League împotriva lui Rennes, apoi cel cu Brighton în campionat. Manchester United a fost, de asemenea, afectat şi a fost nevoit să-şi închidă centrul de antrenament pentru 24 de ore. Clubul a declarat luni că a intrat în discuţii cu Liga pentru a-şi amâna jocul de la Brentford, programat pentru marţi.

Alte cluburi, inclusiv Norwich, Leicester şi Aston Villa, au raportat, de asemenea, mai multe cazuri pozitive în echipele lor.

Premier League este în prezent în discuţii pentru a consolida măsurile de urgenţă pentru combaterea Covid, în special cu revenirea a trei teste pe săptămână.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.