Echipa engleză Newcastle a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Manchester United, într-un meci din etapa a 29-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Newcastle a dominat partida de pe St James Park disputată în compania echipei Manchester United. Primul gol al meciului a fost înscris, pentru gazde, de Joe Willock, în minutul 65, din pasa lui Allan Saint-Maxim. Pe final de meci, antrenorul mancunienilor, Erik ten Hag, a schimbat cuplul de fundaşi centrali şi în minutul 88 Callum Wilson a stabilit scorul final, 2-0, înscriind cu o lovitură de cap, după un corner.

Newcastle a urcat pe ultima treaptă a podiumului în Premier League, cu 50 de puncte, urmată de Manchester United, cu 50 de puncte, dar cu golaveraj inferior.

Într-un alt meci din etapa a 29-a, West Ham United a întrecut pe Southampton cu 1-0, prin golul marcat în minutul 25 de Noyef Aguerd.

West Ham e pe locul 14, cu 27 de puncte. Southampton rămâne ultima în Premier League, cu 23 de puncte.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.