Echipa engleză Newcastle a pierdut marţi, pe teren propriu, scor 1-3, cu gruparea Nottingham Forest, în primul meci al etapei a 19-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa lui Eddie Howe a deschis scorul în minutul 23, prin Aleksander Isak, însă oaspeţii au egalat în finalul primei reprize, minutul 45+1, când a înscris Chris Wood, din pasa lui Anthony Elanga. Atacantul neo-zeelandez a marcat imediat după pauză, minutul 53, reuşind dubla, tot din pasa lui Elanga, iar în minutul 60 Chris Wood a făcut tripla, stabilind scorul final. A fost 3-1 pentru Nottingham Forest, care a reuşit astfel prima victorie după o serie de şapte meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Formaţia pregătită de Nuno Espirito Santo este pe locul 16, cu 17 puncte, în timp ce Newcastle ocupă poziţia a 7-a, cu 29 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.