Echipa engleză Manchester United a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Nottingham Forest, în etapa a treia din Premier League. Elevii lui ten Hag au revenit de la 0-2. În aceeaşi etapă, Arsenal a fost ţinută în şah, la Londra, de Fulham, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nottingham Forest a deschis scorul pe Old Trafford încă din minutul 2, prin Taiwo Awoniyi, iar în minutul 4 Willy Boly făcea un 0-2 neaşteptat. Gazdele şi-au revenit şi au început cursa pentru egalare. Primul pas a fost făcut de Christian Eriksen, în minutul 17, care a înscris din pasa lui Marcus Rashford. Elevii lui ten Hag au egalat în repriza secundă, prin Casemiro, car e a primit o pasă cu capul de la Bruno Fernandes, în minutul 52. Oaspeţii au avut apoi un jucător eliminat, pe Joe Worrall, care a primit roşu în minutul 67, iar Danilo a comis un fault în careu în minutul 75 şi arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru Manchester United. Bruno Fernandes a stabilit scorul final, 3-2, transformând penalti-ul, iar United, cu şase puncte, este pe locul 5 în Premier League.

Într-un alt meci, Arsenal Londra a suferit primul semieşec al sezonului după 2-2 acasă cu Fulham. Oaspeţii au deschis scorul prin Andreas Pereira în primul minut de joc, gazdele revenind abia în partea secundă, atunci când, în numai două minute, au trecut la conducere. Mai întâi a egalat Bukayo Saka (min. 70), pentru ca Eddie Nketiah să înscrie pentru 2-1 în minutul 72. Golul egalizator al lui Fulham a căzut în minutul 87, autor fiind Joao Palhinha.

În clasament, Tottenham şi Arsenal se află pe primele două poziţii, cu câte 7 puncte.

La Bournemouth, care a fost învinsă cu 2-0 de Tottenham, portarul român Ionuţ Radu a fost doar rezervă.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a treia din Premier League:

Bournemouth – Tottenham 0-2 (Maddison 17, Kulusevski 63);

Arsenal Londra – Fulham 2-2 (B. Saka 70, Nketiah 72 / A. Pereira 1, Palhinha 87);

Brentford – Crystal Palace 1-1 (Schade 18 / J. Andersen 76);

Everton - Wolverhampton 0-1 (Kalajdzic 87);

Manchester United – Nottingham Forest 3-2 (Eriksen 17, Casemiro 52, B. Fernandes 76 / Awoniyi 2, Boly 4).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.