Echipa engleză Manchester United a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, fornaţia Everton, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Ambele goluri ale gazdelor au fost înscrise din penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa lui Erik ten Hag a reuşit să câştige partida cu Everton după două înfrângeri consecutive în campionat, într-un moment când infirmeria „diavolilor roşii” e plină, iar ten Hag nu se poate folosi de Hojhlund, Malacia, Martial, Lisandro Martinez, Mount, Shaw sau Maguire.

Cu Everton, mancunienii au primit penalti în minutul 10, după un fault al lui James Tarkowski la Alejandro Garnacho. A transformat Bruno Fernandes pentru 1-0 în minutul 12. Garnacho a mai obţinut un penalti, în minutul 34, după ce a fost faultat în careu de Ben Godfrey şi Marcus Rashford a majorat avantajul gazdelor în minutul 36, transformând lovitura de pedeapsă.

2-0 a fost şi scorul final, iar Manchester United este pe locul 6, cu 47 de puncte, în timp ce Everton e pe 16, cu 25 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.