Echipa engleză Manchester United a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Sheffield United, în etapa a 9-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de pe Bramall Lane a fost deschis de omagiul adus de jucătorii lui Manchester United marelui dispărut, legendei clubului, Sir Bobby Charlton. Ambele echipe au aplaudat timp de un minut înaintea startului.

Scott McTominay a deschis scorul în minutul 28, din pasa lui Bernardo Silva, însă acelaşi McTominay a comis un henţ în careu, în minutul 34, şi Oliver McBurnie a egalat de la punctul cu var. Elevii lui Ten Hag au revenit în avantaj abia în minutul 77, când Diogo Dalot s profitat de assist-ul lui Victor Lindelof, şi a înscris golul victoriei oaspeţilor.

Manchester United a reuşit a cincea sa victorie şi este pe locul 8, cu 15 puncte, în timp ce Sheffield United are doar un punct şi ocupă ultima poziţie a clasamentului, a 20-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.