Campioana Angliei şi a Europei, Manchester City a învins vineri seara, în deplasare, scor 3-0, echipa Burnley FC, în meciul de deschidere pentru ediţia 2023-2024 a Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Erling Haaland şi-a făcut din nou datoria, înscriind de două ori pe stadionul Turf Moor. Prima oară a făcut-o în minutul 4, din pasa lui Rodri, iar a doua oară a marcat în minutul 36, fructificând un assist venit de la Julian Alvarez. Scorul final a fost stabilit de Rodri, în minutul 75.

În prima repriză a meciului, Rico Lewis, jucătorul oaspeţilor, a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună. Până la finalul meciului, clubul organizator, Burnley FC, a identificat autorul incidentului, l-a îndepărtat din tribună cu ajutprul poliţiei şi a postat un mesaj pe pagina oficială de Twitter, crându-şi scuze pentru incident.

În minutul 90+4 a fost eliminat Anass Zaroury, de la Burnley, pentru o intrare foarte dură la Kyle Walker.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.