Echipa engleză Crystal Palace a încheiat sîmbătă la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu echipa campioană a Europei şi a Angliei, Manchester City. Oaspeţii au egalat în minutul 90+5, din penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa lui Guardiola a dominat prima repriză, a ratat situaţii bune de gol şi a deschis scorul prin Jack Grealish, în minutul 24, care a înscris din pasa lui Phil Foden. Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 54, prin Rico Lewis, şi se gândeau deja la victorie, dar oaspeţii au avut o revenire neaşteptată. Jean-Philippe Mateta a redus din difernţă în minutul 76, pentru ca în minutul 90+3 Phil Foden să comită un fault în propriul careu, asupra lui Mateta, şi arbitrul Paul Tierney a dictat penalti. A transformat Michael Olise şi meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2.

După 17 meciuri, Manchester City este doar pe locul 4 în Premier League, cu 34 de puncte. Crystal Palace se află pe poziţia a 15-a, cu 17 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 17-a din Premier League:

Chelsea – Sheffield United 2-0 (C. Palmer 54, N. Jackson 61);

Manchester City – Crystal Palace 2-2 (Grealish 24, R. Lewis 54 / Mateta 76, Olise 90+5 penalti);

Newcastle – Burnley 3-0 (Miley 57, Almiron 64, Burn 82).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.