Echipa campioană a Angliei şi a Europei, Manchester United a fost învinsă miercuri seara, în deplasare, scor 1-0, de Aston Villa, în etapa a 15-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Villa Park, gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 74, prin Leon Bailey. Manchester City, lipsită de Rodri, Grealish, Doku şi de Bruyne, a presat şi a căutat golul egalizator, dar nu a reuşit să-l înscrie, iar Aston Villa a reuşit o victorie istorică. Echipa lui Unai Emery este pe locul 3 în campionat, cu 32 de puncte, în timp ce City a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Premier League şi, cu 30 de puncte, ocupă locul patru în clasament.

La Manchester, pe Old Trafford, eroul lui United a fost Scott McTominay, autorul celor două goluri ale gazdelor în derby-ul cu londonezii de la Chelsea. Mc Tominay a deschis scorul în minutul 19 şi a făcut 2-1 în minutul 69. Pentru Chelsea a înscris Cole Porter, în minutul 45. Manchester United a ratat un penalti în minutul 9, când portarul londonezilor, Roberto Sanchez, a apărat şutul lui Bernardo Silva.

United se află pe locul 6, cu 27 de puncte, iar Chelsea are 19 puncte şi ocupă locul 10, având şase înfrângeri stagionale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.