Echipa engleză Manchester City a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Southampton, scor 4-0, şi este lider în Premier League. Norvegianul Haaland a marcat al 15-lea său gol stagional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa Manchester City şi atacantul Erling Haaland îşi continuă marşul din Premier League. ”Cetăţenii” au învins sâmbătă pe Southampton, scor 4-0, şi sunt pe primul loc în clasament, în timp ce Haaland a marcat din nou  şi a ajuns la 15 goluri în acest sezon.

Chelsea s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul cu Wolverhampton, urcând pe locul 4 în ierarhia generală, cu 16 puncte, urmată de Newcastle United, victorioasă în fţa lui Brentford. ”Coţofenele” au 14 puncte şi un golaveraj mai bun decât echipa de pe locul 6, Brighton.

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în meciurile etapei a zecea din Premier League:

Bournemouth – Leicester City 2-1 (Billing 67, Christie 71 / Daka 10);

Chelsea – Wolverhampton 3-0 (Havertz 45+3, Pulisic 54, Broja 90);

Manchester City – Southampton 4-0 (Cancelo 20, Foden 32, Mahrez 49, Haaland 65);

Newcastle United – Brentford 5-1 (Bruno Guimaraes 21, 56, Murphy 28, Almiron 82, Pinnock 90 autogol / Toney 54 penalti).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.