Echipa engleză Manchester City s-a impus duminică, în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei Sheffield United, într-un meci contând pentru etapa a treia din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Erling Haaland a deschis scorul pentru campioana Angliei şi a Europei, în minutul 63, dintr-un assist al lui Jack Grealish. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 85, când a marcat Jayden Bogle. Bucuria lui Burnley a durat doat trei minute, pentru că Foden a pasat şi Rodri a înscris golul victoriei pentru City, în minutul 88. Echipa lui Guardiola are 9 puncte din trei etape şi conduce în clasamentul din Premier League.

La Burnley, pe stadionul Turf Moor, Aston Villa a început cu o „dublă” a lui Matty Cash, reuşită de internaţionalul polonez în minutele 8 şi 20. Lyle Foster a readus gazdele în joc, cu un gol înscris în minutul 47, dar Moussa Diaby a refăcut diferenţa de două goluri în favoarea lui Aston Villa, în minutul 61 şi echipa din Birmingham s-a impus cu 3-1, aflându-se pe locul 6 în clasament, cu 6 puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.