Echipa engleză Manchester City a câştigat duminică, în deplasare, derbiul cu Manchester United, impunându-se cu scorul de 3-0, în etapa a zecea din Premier League. Erling Haaland a reuşit o dublă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester City a dominat meciul de pe Old Trafford şi a deschis scorul dintr-un penalti transformat de Haaland, în minutul 26. Imediat după pauză, Bernardo Silva a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Erling Haaland, care l-a învins din nou pe portarul Onana. Phil Foden a închis tabela în minutul 80, din pasa lui Haaland, şi City s-a impus cu 3-0. Haaland conduce în clasamentul golgeterilor, cu 11 reuşite, iar echipa lui Guardiola este pe locul 3, cu 24 de puncte, la egalitate de puncte cu Arsenal – ocupanta locului secund şi cu două puncte mai puţin decât liderul Tottenham.

Manchester United are 15 puncte şi se află pe locul 8 în clasament.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 10-a din Premier League:

West Ham United – Everton 0-1 (Calvert-Lewin 51);

Aston Villa – Luton Town 3-1 (McGinn 17, M. Diaby 49, Lockyer 62 autogol / E. Martinez 83 autogol);

Brighton – Fulham 1-1 (E. Ferguson 26 / Palhinha 65);

FC Liverpool – Nottingham Forest 3-0 (D. Jota 31, D. Nunez 35, Salah 77);

Manchester United – Manchester City 0-3 (Haaland 26 penalti, 49, Foden 80).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.