Echipa campioană a Angliei şi a Europei, Manchester City, a învins sâmbătă, pe teren propriu, gruparea Bournemouth, cu scorul de 6-1. În poarta oaspeţilor s-a aflat românul Ionuţ Radu, iar City a avut cinci marcatori diferiţi, dar fără Haaland.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionuţ Andrei Radu a închis poarta lui Bournemouth în prima jumătate de oră a partidei de pe Etihad Stadium, dar campioana Angliei şi a Europei a rezolvat partida în numai şapte minute. Mai întâi a deschis scorul Jeremy Doku, în minutul 30, apoi Doku a fost servant atât pentru Bernardo Silva, în minutul 33, cât şi pentru Manuel Akanji, în minutul 37. A fost 3-0 la pauză şi Guardiola l-a scos pe Haaland în partea secundă. Însă pofta de gol a „cetăţenilor” nu a fost potolită. Doku a reuşit al treilea assist al zilei, oferindu-i lui Phil Foden ocazia să înscrie, în minutul 64. Luis Sinisterra a marcat golul de onoare al oaspeţilor, însă City a mai înscris de două ori, Jeremy Doku fiind coautor la golul de 5-1, al lui Bernardo Silva.

Manchester City a redevenit lider, cu 27 de puncte, dar are un meci mai mult decât Tottenham, locul secund, cu 26  de puncte, Bournemouth se află pe poziţia a 17-a, cu 6 puncte.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 11-a din Premier League:

Fulham – Manchester United 0-1 (Bruno Fernandes 90+1);

Brentford – West Ham United 3-2 (Maupay 11, Mavropanos 55 autogol, N. Collins 69 / Kudus 19, Bowen 26);

Burnley – Crystal Palace 0-2 (Schlupp 22, Mitchell 90+4);

Everton – Brighton 1-1 (Mykolenk 7 / A. Young 84 autogol);

Manchester City – Bournemouth 6-1 (Doku 30, Bernardo Silva 33, 83, Akanji 37, Foden 64, Ake 88 / Sinisterra 74);

Sheffield United – Wolverhampton 2-1 (Archer 72, Norwood 90+10 / Bellegarde 89).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.