Echipa engleză FC Liverpool a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-1, fornaţia Bournemouth, unde activează şi portarul român Ionuţ Radu. Brighton a marcat de patru ori la Wolverhampton şi a învins echipa locală cu 4-1, devenind lider în Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Anfield, Bournemouth a început cu dreptul, deschizând scorul în minutul 3, prin Antoine Semenyo. Liverpool a preluat apoi controlul meciului şi a trecut în avantaj până la pauză, 2-1 după golurile marcate de Luis Diaz (min. 27) şi Mohamed Salah (min. 36). În minutul 58 gazdele au rămas în zece după eliminarea lui Alexis Mac Allister, însă tot elevii lui Klopp au înscris, Diogo Jota stabilind scorul final, 3-1 în minutul 62. Ionuţ Radu a fost rezervă neutilizată la Bournemouth.

Brighton, antrenată de fostul jucător al lui CFR Cluj, Roberto De Zerbi, s-a impus la Wolverhampton cu 4-1. Alb-albaştrii au condus cu 1-0 la pauză, dar au reuşit să înscrie de numai puţin de trei ori în primele zece minute ale reprizei secunde. Golul gazdelor, înscris de Hwang Hee-Chan, nu a fost decât un gol de onoare, iar Brighton are şase puncte şi este lider cel puţin pentru câteva ore în Premier League.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a doua din Premier League:

Fulham – Brentford 0-3 (Wissa 44, Mbeumo 66, 90+2);

FC Liverpool – Bournemouth 3-1 (Luis Diaz 28, Salah 36, Diogo Jota 62 / Semenyo 3);

Wolverhampton – Brighton 1-4 (Hwang Hee-Chan 61 / Mitoma 15, Estupinan 46, March 51, 55).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.