Premier League a anunţat că meciul Burnley – Watford, programat în această seară, în etapa a XVII-a a campionatului englez, a fost amânat din cauza coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia s-a luat din cauza unui focar de covid-19 la Watford. “Clubul nu are un număr suficient de jucători pentru a disputa acest meci”, se arată pe site-ul Premier League.

Ca urmare a creşterii recente a numărului de infectări cu coronavirus în Anglia, Premier League a reintrodus măsurile de urgenţă care includ testări mai frecvente, purtarea măştilor de protecţie în interior, respectarea distanţei sociale şi limitarea timpului pentru tratament.

Acesta este al treilea joc din Premier League amânat în decurs de o săptămână din cauza covid, după Brighton – Tottenham (duminică) şi Brentford – Manchester United (marţi).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.